Så arbetar vi

Som experter på golvläggning är vi mycket noggranna med hur vi arbetar, allt arbete följer väl framarbetad metodik och inget lämnas någonsin åt slumpen. Vi arbetar snabbt och effektivt, men skyndar aldrig på en process som kräver tid och tålamod. Golvläggning tar olika lång tid beroende på vad det är för golv man lägger men innan vi sätter igång att arbeta i ditt hem så har vi både arbetsplanen och tidsplanen klar. Du vet alltid vad du kan förvänta dig.

Nöjd kund-garanti

Givetvis kommer alla våra arbeten med generösa nöjd-kund-garantier. Vi är dels anslutna till Golvbranschens golvgaranti och därutöver kommer varje golv med sina egna garantier. Vårt mål är att du ska vara nöjd och tillfreds med det golv vi lägger i ditt hem eller i din lokal och inte förrän du är nöjd kan vi känna oss klara med vår uppgift. Är det några tveksamheter så är det bara att höra av sig till oss!

Våtrumsgolv

Golvläggning i våtrum kräver särskilda kunskaper och behörighet. Vanligast i våtrum är att man antingen lägger in vinyl- eller plastgolv, alternativt kakel. Kakel är på många vis snyggare och mer hållbart men skillnaden i pris gentemot plastmatta är markant. Vi går gärna igenom alternativen med dig på förhand så att du får möjlighet att väga för- och nackdelar i lugn ro.