Kvalitetsgolv åt alla

Vi brinner för golv vilket förstås inte är så konstigt eftersom det är det vi ägnar våra arbetsdagar och vår karriär åt. Det finns ingen annan golvläggare i Stockholm som har samma passion för golvläggning och golvrenovering som vi och med bred repertoar kan vi anta golvprojekt av alla slag. Vad vi fokuserar mest på är att se till så att alla golv vi installerar eller renoverar håller högsta tänkbara kvalitet och det stöder vi upp genom att lämna generösa garantier. Kvalitetsgolv höjer inte bara trivselkänslan hemma märkbart, utan också värdet på hemmet.

Material & kvalitet

När man har arbetat med golv så länge som vi har och sett olika material och hur de stått pall för tid och slitage så har man svårmatchad erfarenhet. Vi anser att kvalitetsmaterial alltid är att föredra, även om de ibland kostar lite mer. Pengarna man spara på att köpa billigare material av sämre kvalitet får man lägga ut många gånger om när man tvingas byta ut golven igen i förtid.

Vi samarbetar bara med ledande golvleverantörer och håller oss ständigt uppdaterade vad gäller nyheter som dyker upp på marknaden. Du är alltid välkommen att fråga oss om råd när det gäller olika sorters golv och material, vi hjälper dig gärna att hitta rätt.

Kostnad och rot-avdrag

Golvläggning och golvrenovering ingår i rot-avdraget vilket sänker din kostnad för arbetet med hela 30%. Vi hjälper dig gärna med din Rot-ansökan. När det gäller priser för olika golv så varierar dessa givetvis rejält beroende på vilken typ av golv man väljer. Vi går gärna igenom olika golv med dig och analyserar vilket golv som ger dig bäst värde för den budget du har att utgå ifrån.